JOIN THE TEAM

‘A great gift you can give someone is your time. Because when you give your time, you are giving a portion of your life that you will never get back’.

Breng een team en doe mee als vrijwilliger of leid aanbidding op het IF-festival! Wanneer je alleen bent met je gitaar, met je hele aanbiddingsteam of met je vriendengroep, er is plek voor jou om te dienen in de open velden van de Alblasserwaard.

Er zijn meer dan 200 vrijwilligers in verschillende teams nodig om dit evenement soepel te laten verlopen en mensen in staat te stellen God te aanbidden.

Als IF-team member ben je een ambassadeur van Jezus doordat je helpt een veilige, leuke en uitstekende omgeving te creëren waarin iedereen van het weekend, het plezier en ontmoeting kan genieten.

Verschillende teams die er zullen zijn op het weekend zijn: Veiligheid, audio, keuken, medisch, hygiëne en techniek.

Heb jij skills om mee te draaien in een van deze teams, laat het ons weten. Door 4 uur per dag te doneren help jij om het festival te runnen en breng je een offerande aan de Heer. Daarnaast krijg je als IF Team member een korting op je IF Ticket en geniet je het hele festival van gratis koffie en thee.