FAQ

De Nederlandse cultuur is gevormd door Gods woord en principes, maar vandaag de dag is ons christelijk erfgoed uitgehold door het humanisme. In een tijd waarin we overladen worden met informatie, een tekort kennen aan morale richting we als cultuur tolerantie hebben aangenomen als manier van leven zien we de menselijke identiteit en waardigheid terechtkomen in een staat van verwarring. We geloven dat het de tijd is dat christenen hun erfgoed (her)ontdekken en het zout en licht zijn in deze moderne wereld. We hebben het nodig om onze identiteit in Christus te herontdekken, in een intieme relatie met onze Hemelse vader te leven en een door de Heilige Geest gevuld leven te leiden waarin we de principes van het koninkrijk van God prediken en uitleven. We geloven dat de wereld wacht op de bekendmaking van de zonen en dochters van God. Laten we dus opstaan in onze bedoeling, zodat we onze landen veranderd zien worden.

Ons verlangen is dat door het Impact Festival mensen een intieme ontmoeting met God hebben in de tijden van aanbidding. We verlangen dat mensen worden uitgedaagd en bemoedigd door het profetische en na het festival uitgaan om een verschil te maken in Europa.

 Als christenen is het van essentieel belang om regelmatig tijd te nemen om in Gods aanwezigheid te zijn, Hem te aanbidden en te luisteren naar Zijn hart voor de wereld. In de Bijbel was de tempel in Jeruzalem een plek van aanbidding en gebed. Een plaats waar de Israëlieten volgens voorschriften drie keer per jaar kwamen om te aanbidden, bidden en gemeenschap te hebben met elkaar in Gods aanwezigheid. Als IWT willen we jonge mensen uit Europa de kans geven om elkaar te ontmoeten in Gods aanwezigheid.

Het Nederlandse weer is altijd heel verschillend. Check een paar dagen van te voren het weer en pas je kleding en camping gear hierop aan. Bijvoorbeeld genoeg water, een zonnenbril en creme bij veel zon, laarzen, regenbescherming bij regen etc. Wanneer je komt kamperen breng alles wat je nodig hebt om het zo ‘comfortabel’ mogelijk te maken voor jezelf. Je zorgt dus zelf voor ontbijt, lunch, diner en snacks. Mocht je niet zo van het koken zijn; prima! Er is genoeg eten en koffie te koop op het festival terrein. 

Op vrijdag kan je 15.00 uur welkom op het terrein om je tent opzetten of camper, carvan installeren. Het voorprogramma begint vrijdag om 17:00 uur.

Op zondag 1 september is het programma om 15:00 uur afgelopen. Je kan op het campeerterrein blijven tot maandagmorgen 10.00 uur. 

Yes, dit kan zeker! Bekijk even de toegangsprijzen. Wanneer je online je ticket koopt ben je goedkoper uit.

Huisdieren zijn niet toegestaan op het festivalterrein.

Heb je naaste lief als jezelf, Doe geen dingen die je jouw onverantwoord lijken of storend voor de andere festival gangers. 

Wees jezelf en drink genoeg water!  😀

Je kan zeker koken op het festivalterrein. Neem dus alle spullen die je hiervoor nodig hebt mee. Belangrijk om te weten is dat er geen elektriciteit is. Helaas is het niet toegestaan om te BBQ’en en open vuur te maken. 

Zeker! Op het festivalterrein zullen verschillende mogelijkheden om  snacks en maaltijden kunt kopen. Uiteraard is er ook een gezellige coffeecorner. 

Check hier de catering pagina.

Yes, bij de informatiebalie kun je muntjes kopen waarmee je kunt betalen op het festival terrein. 

Navigeer naar: Haringweg 3, Ottoland. 

Het festival is aan de Haringweg 3 in Ottoland. Wanneer je navigeert naar dit dorp en deze weg zal bij aankomst duidelijk zijn waar het festival terrein is en waar jij jouw auto kunt parkeren.

Openbaar Vervoer
Kom je met het OV? Neem de trein naar Sliedrecht station.  Vanaf die plek rijden pendelbussen naar het festival. Stuur ons een e-mail wanneer jij geïnteresseerd bent om opgehaald te worden door de pendelbus: festival@impactworldtour.nl 

Het festival wordt gehouden in een weiland, hierdoor is het festivalterrein niet rolstoelvriendelijk. Uiteraard bent u van harte welkom, echter dient u hier rekening mee te houden.

Tickets kunnen niet geannuleerd worden, maar zijn niet persoonsgebonden.